Ervaringen

Bij Fifth NRE had ik een opdrachtbespreking met Rian voor haar bedrijf. Tijdens deze bespreking kwam mijn levensverhaal ter sprake. Rian luisterde aandachtig naar mijn achtergrond en bood een luisterend oor. Naarmate ik verder kwam in mijn verhaal stelde ze enkele vragen omdat ze oprecht wilde weten wie ik ben en waar mijn ambitie vandaan komt. Ze stelde gerichte vragen en had ook veel geduld, er was tijd genoeg om mijn verhaal helemaal te vertellen. Rian gaf me als handvaten mee dat ik soms wat meer mag genieten van de dingen om me heen en door alles wat op mijn pad gekomen is. En vooral van de dingen die ik al heb bereikt.

De laatste weken ben ik, net als de meeste van ons, wat vaker alleen. Als je alleen bent dan ga je ook meer nadenken. Bij mij was dit over de koers van mijn bedrijf en over de zin van het leven. En op dat moment kwam het gesprek van Rian weer in me omhoog. En begon ik langzaam te realiseren wat ik al heb opgebouwd. Dit geeft me nieuwe energie en creativiteit om mezelf verder te ontwikkelen. Ik weet nu ook wat ik precies wil en in welke richting ik de nadruk wil leggen. Ik heb hiervoor een eerste stap gezet, dat is de vernieuwing van mijn website. Ik wil Rian voor iedereen aanbevelen, omdat ze tijdens ons gesprek nog steeds bezig was met haar vak terwijl we daarvoor helemaal geen afspraak hebben gemaakt. Ze is oprecht geïnteresseerd in anderen en betrokken bij hen, ze heeft ambitie, bied een luisterend oor en heeft heel veel ervaring in het coachen, begeleiden en aansturen van mensen.

Jerry de Jong
Eigenaar van Young Productions

Richard van der Stap
Noloc erkend Loopbaanadviseur / Mobiliteitsadviseur / Coach / Trainer/ Stress / Burn-out

Als loopbaanadviseur en gespecialiseerd in jongeren en studiekeuze is Rian een waardevol contact gebleken in mijn professioneel netwerk. Typerend zijn: betrokken, actief en willen delen, snel en deskundig. Daarmee is het erg prettig samenwerken met alle vertrouwen in een goed resultaat.

Rian heeft een rol gespeeld in het verder uitwerken en helder krijgen van mijn gedachten m.b.t. wat ik wil. Ze is rustig en weet de juiste vragen te stellen om bij jouw je gedachten te verwoorden en ordenen. Zij heeft mijn enthousiasme verder concreet gemaakt om de sprong in het diepe te wagen op weg naar verandering. Ik heb helder gekregen wat ik kan en wil en daar heeft de werkwijze van Rian zeker aan bijgedragen!

Catelijn Anthonisse-Rombaut
Projectleider/ Probleemoplosser/ Verbinder/ Communicatiespecialist

 

 

Frank Schram
Manager Zorg bij Dichterbij

Ik heb Rian leren kennen tijdens een evenement van de Broekriem, waar ze vrijwillig als loopbaancoach mensen hielp zich beter voor te bereiden op sollicitatiegesprekken. Hierbij viel mij direct haar passie om mensen te helpen op. Afgelopen maanden hebben wij regelmatig gesprekken gehad over werk en carrière. Rian is hierbij in staat om een luisterend oor te bieden, is analytisch scherp en komt vaak onverwacht met nieuw gezichtspunten die mij een stap verder kunnen helpen. Haar mensgerichte houding gecombineerd met haar doortastendheid, zorgt ervoor dat Rian een zeer vaardige loopbaancoach is. Ze kan de pijnpunten van mensen naar boven kan halen, maar geeft tevens vertrouwen en denkt mee in concrete en handzame oplossingen.

Rian heeft met haar energieke uitstraling, open blik en constructieve houding voor mij een verschil gemaakt binnen het team Contractmanagement Openbaar Vervoer. Ik heb haar leren kennen als een enthousiaste en betrokken collega. Ze heeft mij laten zien dat ze graag dat ene stapje extra maakt voor de mensen in haar omgeving. Vanuit haar mensgerichtheid kan Rian de vaak complexe (persoons)dynamiek in een groep duidelijk in beeld brengen, voor zichzelf daarin effectief handelen en de ander daarover kundig bijstaan door coaching en advisering

Raymundo Pereira
Strategisch procesmanager Smart Mobility

Pepijn Giesbers
Flexpool medewerker (begeleider) bij Amarant

Rian is een powervrouw. Ze zet zich in voor iets wat er écht toe doet. Gedurende onze samenwerking in een jongerenprogramma met haar heb ik mogen ervaren dat zij een échte verschil maker is. Ze doet dit door écht te luisteren, aandacht te scheppen en zo geduldig de ander te coachen. Ze straalt rust, liefde en passie uit. Rian zet zich in haar werk in om mensen een mooier mens te maken. Dit door preventief dan wel curatief mensen te coachen hun passie achterna te gaan. Dit doet ze in de vorm van loopbaanbegeleiding. Zelf heb ik in 2012 na mijn middelbare schoolperiode niet direct de passende keuze kunnen maken voor mijn toekomst. Mensen als Rian zorgen ervoor dat dit zoveel mogelijk wordt voorkomen en zo zorgen zij dat men haar/zijn passie achterna mag en kan gaan. Dat je die vlam in jouw hart kan laten branden en zelfs harder dan ooit tevoren, dat jij gaat strijden en van jouw leven een feest kan maken. Misschien is het verhaal wat overweldigend positief maar dit komt zo recht uit mijn hart. Dit is hoe ik het voel en ervaar. Zo'n prachtvrouw als Rian is uniek, samenwerken met haar is een genot.

Facebook
LinkedIn
Twitter