Over ons

Even voorstellen!

Hallo, mijn naam is Rian Bolt, oprichter Pit Loopbaan.

Naast eigenaar ben ik werkzaam als loopbaanadviseur, jobcoach, trainer en onderzoeker. Daarnaast ben ik bezig met het afronden van de Master EN (Educational Needs) opleiding bij Fontys Hogescholen.

Ik ben van mening dat ieder mens uniek is en zijn eigen kwaliteiten heeft maar zich er niet altijd van bewust is. Daarom help ik mensen uit mijn omgeving om het beste uit zichzelf te halen, bewust of onbewust. Dit doe ik door te luisteren, te enthousiasmeren en waar nodig een duwtje in de goede richting te geven.

In 2013 heb ik mijn HBO opleiding op het gebied van HRM afgerond en ben ik gaan werken als zelfstandig loopbaanadviseur voor jongeren en volwassenen. Verder geef ik samen met andere loopbaanadviseurs trainingen en workshops aan jongeren en volwassenen voor het aanleren en verbeteren van presentatie- en sollicitatievaardigheden. Dit doen we via personal branding, het gebruik van social media, het schrijven van een sollicitatiebrief en CV en het maken van een video presentatie of elevator pitch.

Heb jij behoefte om je loopbaan vrijblijvend met mij door te nemen om te kijken of je nog lekker in je vel zit? Loop je vast in je huidige functie? Of wil je graag een training of opleiding volgen maar twijfel je nog over welke richting het beste bij je past? Heb je behoefte om op een overzichtelijke manier je vaardigheden en kwaliteiten in beeld krijgen? Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief, bij het houden van een sollicitatiegesprek of een intake gesprek?

Neem dan contact op!

Facebook
LinkedIn
Twitter